Cautare

61450 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (5.72 secunde)
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
Totodata, compania isi continua extinderea in Bucuresti, Iasi si Popesti-Leordeni. Magazinul in format Loco din Bucecea, al 10-lea din judetul Botosani, este amplasat pe Calea Nationala, nr.70-72, bl. A4-A6 pe o suprafata totala de 335 mp, din care sala de vanzari acopera 241 mp.
ZIARUL DE IASI: ... - Pe plaiul strainatatii, trimisii din ambele Principate dovedeau adevarul zicerii populare: ... In Moldova, pe 5 Ianuarie 1859, Adunarea Electiva l-a ales in unanimitate ca domn al Moldovei pe Alexandru Ioan Cuza, din partea partidei nationale.
Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi va invita marti, 7 mai 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania si Fundatia Fildas Art.
13 februarie 1880, Iasi; ... Membru al Academiei Romane din 1919, presedintele Academiei Romane (1944 - 1946), ministru al invatamantului intre 1932 si 1933, profesor la Universitatile din Iasi si Bucuresti. Membru al unei loji masonice din Iasi.
Anual, 80.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar alti 50.000 isi pierd viata din cauza acestei boli (Autoare:
Popa din Iasi, a publicat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... Ultimele evenimente internationale (Brexit, victoria lui Trump si situatia din Franta in care in mod cert la alegeri vor castiga conservatorii) confirma acest lucru.
In a doua zi a vizitei, Papa va merge la Sumuleu Ciuc si la Iasi. ... Pe 31 mai, in prima zi a calatoriei apostolice in Romania, Papa Francisc se va intalni cu autoritatile politice si bisericesti din Capitala.
Sorin Ionita nu poate da decat un exemplu negativ, respectiv foarte tanarul prefect de Iasi, Radu Prisecaru, de curand prins in flagrant delict de DNA in timpul unei intalniri in care se negocia retrocedarea a 12 hectare de teren in schimbul unei cote de trei hectare.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
In total, gasim in turmalina 26 de elemente din tabelul periodic. Dintre toate mineralele pamantului, turmalina este singura piatra permanent incarcata electric si din acest motiv este denumita "magnetul cristalin".
Parintii si copiii au fost invitati la Mansarda Carturesti din strada Arthur Verona 13 - 15 sa ia parte la o lansare cu cantec. ... - V-ati lansat albumele la Iasi si la Bucuresti, unde ati avut mai multe cantari.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Intrebat despre afirmatia lui Solcanu cu privire la posibilitatea infiintarii unui nou partid de catre nemultumitii din PSD, Iliescu a spus ca "nu se joaca lumea cu asa ceva".
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Traian Basescu trece prin prima criza majora din acest mandat. Huiduielile de la Iasi au facut o fisura in siguranta cu care isi manifesta puterea. Pare a fi primul semn de slabiciune si asta are legatura cu pensionarii - cea mai nemultumita clasa sociala din acest moment.
Auzim ca Organizatia de elevi a PD Iasi i-a trimis ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, o numaratoare scolara, dupa ce acesta s-a contrazis cu un grup de elevi dintr-o scoala din Braila in privinta numarului de stele de pe steagul Uniunii Europene.
Sustinut de grupul independentilor, din care fac parte si parlamentarii botosaneni Liviu Campanu si Neculai Rebenciuc, Daniel Moruzi ar fi trebuit sa primeasca functia inca din cursul saptamanii trecute, insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza amanarii sedintei Executivului.
Daca in Bucuresti exista doar 34 de CAR-uri, printre care cele de la IOR, RATB, IMGB sau pentru pensionari, in orasele muncitoresti sau din estul mai putin dezvoltat al tarii exista un numar dublu sau triplu de CAR-uri.
Energia Rovinari incheie, astazi, sezonul regulat al Diviziei A de baschet masculin pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi. Jocul este programat de la ora 18.00, in Sala Sporturilor din Iasi, de la aceeasi ora urmand a se disputa si restul partidelor din etapa a 30-a.
Flash mob in patru orase din Romania Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
google-analytics.com